Kostki fajniejsze, drinki chłodniejsze
Nie od dziś wiadomo, że schłodzone drinki smakują najlepiej. Podobnie jest z whisky. Jednak schładzanie ich kostkami lodu jest kiepskim pomysłem, gdyż lód rozcieńcza napoje i osłabia ich smak.
Metalowe kostki do drinków użyte zamiast lodu, sprawdzą się o niebo lepiej, bo nie rozwadniają napoju, a jego smak, do ostatniej kropli, jest taki jak powinien być.
Walory użytkowe są ważne, ale równie ważna jest prezencja, dlatego chłodzące kostki Froster mają kształt diamentów, które z pewnością trafią w damskie gusta.
Diamenty w twoim drinku
Tradycyjna kostka lodu już w czasach naszych dziadków była, no właśnie, tradycyjna. Dlatego warto zastąpić ją czymś co cieszy oko i przykuwa uwagę – np. diamentami.
Dzięki stalowej „kostce” w kształcie diamentu twój drink pozostanie przyjemnie chłodny, abyś mogła dłużej delektować się jego smakiem.
Świetnie prezentujące się drinki możesz również sączyć w towarzystwie przyjaciółek, gdyż w pudełku znajdziesz cztery diamenty.
Również mężczyzna chcący zrobić wrażenie na kobiecie chętnie użyje diamentów do przygotowania efektownego drinka.
Pamiętaj aby przed użyciem zmrozić kostki w zamrażarce.
Metalowe kostki do drinków jako prezent
Miłośniczki whisky lub kolorowych drinków nie trzeba przekonywać, że chłodne znaczy lepsze. Dlatego Metalowe Kostki do Drinków – Diamenty to świetny pomysł na prezent dla niej.
Nawet jeśli w domu są już klasyczne kamienie do whisky, to chłodzące kostki o takim kształcie będą ciekawym urozmaiceniem.
Świetny prezent dla kobiety, zwłaszcza na 18-tkę. Przyda się również mężczyźnie, który lubi zabłysnąć w gronie pięknych pań serwując coś niezwykłego.
- W zestawie 4 kostki nawiązujące swoim kształtem do oszlifowanych diamentów oraz czarny woreczek do ich przechowywania i mrożenia;
- Zapakowane w eleganckie pudełko;
- Obowiązkowy dodatek do drinków oraz whisky;
- Nie rozcieńczają napoju i nie zmieniają jego smaku;
- Odporne na zapachy i odbarwienia;
- Zaokrąglone krawędzie – nie porysują szklanki;
- Przed pierwszym użyciem należy je umyć;
- Bezpieczne dla zdrowia – nadają się do kontaktu z żywnością.